Waarom zijn shemales zo verleidelijk?

Shemales zijn zeker verleidelijker dan echte vrouwen. De hete uitstraling van shemales heeft al miljoenen mannen over de hele wereld verleid. Shemale-porno wordt elk jaar steeds populairder. Shemale-seksreizen zijn in opkomst. Mannelijke toeristen uit verschillende bestemmingen over de hele wereld bezoeken shemale-steden om meer diverse en sensuele seks te hebben met shemales. Shemales zijn erg sexy, en dit is de reden waarom deze transseksuele dames met pikken wereldwijd zo populair zijn.
Hoewel shemales erg mooi en aantrekkelijk zijn, kunnen we niet ontkennen dat ‘verleidelijk zijn’ hun belangrijkste kenmerk is. Als je pik het moeilijk krijgt, zelfs zonder dat ze zich uitkleedt, weet je al dat deze shemale extreem heet is. In deze blogpost vertel ik je over de belangrijkste redenen waarom shemales zo duivels verleidelijk en heet zijn.

Shemales weten wat mannen willen.

Shemales zijn transgendervrouwen. Het betekent dat deze dames enige tijd geleden mannen waren. Ze begrijpen en weten dus perfect wat mannen willen. Shemales hebben een hoog libido en begrijpen de mannelijke seksuele voorkeuren perfect.
80% van de Amerikaanse huwelijken eindigt in een scheiding. Verraad en conflicten tussen echtgenoten komen over de hele wereld veel voor. Waarom gebeurt dit? Het gebeurt omdat vrouwen en mannen elkaar niet begrijpen. Beide partijen leven in verschillende polen, hebben een verschillende psyche en hebben verschillende levensdoelen. Hoewel vrouwen ook van seks houden en ernaar hunkeren, is het duidelijk dat hun zin in seks erg zwak is vergeleken met mannen. Bovendien begrijpen ze niet veel verschillende dingen waar mannen van houden tijdens seks.
Shemales daarentegen zijn biologische vrouwen met mannelijke genotypen. Nog niet zo lang geleden waren trannies mannen met dezelfde zin in seks, seksuele fantasieën en verlangens. Non-operatieve shemales hebben nog steeds lullen en ze begrijpen perfect wat mannen willen.

Shemales hebben een grote lust in seks.

De belangrijkste reden waarom vrouwen zo zwak zijn als het gaat om seks, is dat ze geen testosteron hebben, het belangrijkste geslachtshormoon dat verantwoordelijk is voor een hoog libido. Geef een vrouw dezelfde hoeveelheid testosteron als mannen, en deze vrouw verandert in een seksbeest. Hoe dan ook, de natuur besliste anders. Vrouwen hebben meer oestrogeen, het hormoon dat verantwoordelijk is voor empathie en emoties.
Shemales zijn zo sexy omdat ze nog ballen hebben die testosteron produceren. Ik kan niet zeggen dat een gemiddelde shemale hetzelfde testosteronniveau heeft als mannen, maar shemales hebben zeker veel meer testosteron dan natuurlijke vrouwen. Deze factor maakt shemales sexy en heet. Ze willen constant seks. Shemales zijn vrouwen met vrouwelijke en mannelijke hormonen. Als een tranny haar testosteronproductie niet blokkeert, is het waarschijnlijk dat er grote hoeveelheden testosteron in haar lichaam circuleren.

Shemales hebben geen vrouwelijk onderwijs gehad.

Laten we zeggen dat een groot deel van het gedrag van moderne vrouwen wordt beïnvloed door modern cultureel onderwijs. Onze culturen zeggen dat wisselende contacten slecht is. Seksueel vulgair en ruimdenkend gedrag wordt altijd bekritiseerd. Een vrouw die verschillende seksuele relaties aangaat, wordt als een hoer beschouwd. Ook vormen de cultus van de maagdelijkheid en de gezinscultuur moderne vrouwen in grote mate. Dit is de reden waarom vrouwen minder ruimdenkend zijn als het gaat om seksuele nieuwigheden dan mannen.
Shemales volgen geen klassiek vrouwenonderwijs. Het grootste deel van hun bewuste kinder- en tienerjaren worden shemales opgevoed als jongens. Er wordt hen niet verteld dat seks en mannen slecht zijn. Dit is de reden waarom shemales graag jouw mannelijkheid en seksuele uitstraling accepteren. Shemales zijn erg ruimdenkend als het om seks gaat. Praten over seks en het doen van alle perverse dingen in bed is voor shemales vanzelfsprekend.

Shemales zijn groter dan vrouwen.

Laten we eerlijk zijn. Lange vrouwen zijn altijd sexyer dan kleine meiden. Als je een lange, prachtige dame met professionele make-up en eerlijk gezegd sexy kleding ziet, zul je haar zeker willen hebben. Een meid met een kleinere lengte, maar in dezelfde kleding en make-up zal er anders uitzien. Hoogte voegt zeker enkele punten toe aan het niveau van uw aantrekkelijkheid en sexy zijn. Shemales hebben een mannelijk genotype en zijn daarom groter dan een gemiddelde vrouw.
De grote lengte van shemales is een van de redenen waarom we transseksuele vrouwen zo sexy en prachtig vinden. Geen enkele vrouw zal kunnen concurreren met lange shemales. Grote lengte is zeker een van de belangrijkste schoonheidskenmerken in iemands arsenaal.

Shemales investeren in hun uiterlijk.

Vrouwen geven veel geld uit aan hun uiterlijk. Meestal geven ze geld uit aan kleding, make-up, kapsels, haarverf, nagels en alle andere schoonheidsverbeteringen. Hoewel vrouwen bakken met geld uitgeven om zichzelf te verfraaien, zul je merken dat geen enkele schoonheidsprocedure een vrouw aantrekkelijker zal maken als ze ouder wordt. Zwangerschap, leeftijd, levensproblemen en vele andere problemen bederven het uiterlijk van vrouwen.
Shemales geven daarentegen veel geld uit aan hun uiterlijk, cosmetische operaties, borst- en kontvergrotingen en vele andere schoonheidsprocedures. Bovendien ondergaan shemales geen veranderingen vóór en na de zwangerschap. Dit is een van de redenen waarom shemales langer strak en mooi blijven.
Dit zijn enkele van de redenen waarom shemales zo heet en verleidelijk zijn. Transseksuele vrouwen behouden hun aantrekkelijke uiterlijk en seksuele charisma tot op latere leeftijd. Shemales hebben geen verantwoordelijkheden en plichten, zoals het baren van kinderen en het opvoeden ervan. Transseksuele vrouwen hebben veel vrije tijd om voor zichzelf te zorgen en warm en sexy te blijven.