Shemale dating tips voor nieuwkomers.

(Geschreven door een shemale)

Laat me dit voorafgaan door te zeggen dat ik een shemale ben en op geen enkele manier een datingsite-expert. Ik heb transgender vriendinnen die hun liefde vonden op een shemale datingsite en ik zal met je de meest voorkomende dingen delen die we doornemen als we mannen proberen te leren kennen.

Profielfoto

Dit is het eerste dat we zien en we hebben iets nodig om onze aandacht te trekken zodat we het profile verder willen bekijken.

Sommige van mijn transgendervrienden houden van een man die vertrouwen heeft in zijn lichaam en daarom verder naar het profile gaan voor de jongens die topless selfies maken.

Voor mij houd ik echter van een man die nonchalanter is. Ik hou ervan als een man niet te hard zijn best doet en me iets geeft om in geinteresseerd te zijn in plaats van zijn harde lichaam. Foto's op kantoor, sport, reizen of een profielfoto met vrienden, huisdieren, familie raken meestal de plek voor mij. Beelden die een verhaal vertellen en laten zien dat een man meer is dan alleen een mooi gezicht. Ik wil zien dat een man stabiel is, dol is op plezier hebben, in staat is om voor mensen te zorgen ... oke, de lijst zal te lang zijn, maar je begrijpt het wel.

Over mij / Beschrijving

(Dit deel is uitsluitend vanuit mijn oogpunt.)

Ik vind het geweldig als een man welsprekend is en zich intellectueel kan uitdrukken via zijn profiel. Iets over een eigenzinnige man die het kort en schattig houdt, magnetiseert me ook.

Wat ik niet leuk vind, is iemand die helemaal niets zegt. Als je het gedeelte 'Over mij' op een transgender-datingsite leeg laat, kom je waarschijnlijk louche personages tegen die gewoon naar ieder profiel gaan die ze zien.

Zie het als een cv. Je moet er een beetje moeite voor doen.

Ijsbreker, Likes of Hartjes

Deze functie is meestal beschikbaar op datingwebsites voor shemales en het is de perfecte tool om te gebruiken als je het verlegen type bent. Ik ben altijd bang geweest voor afwijzing en niets is vervelender dan wanneer je 'afgewezen' wordt.

Het heeft waarschijnlijk weken geduurd voordat je je profielfoto en kwetsbaarheden online kon uploaden en dan merk je dat je bericht wordt genegeerd door een hete meid die op zoek is naar een model. Als afwijzing iets is dat je bang maakt, kun je het meisje gewoon een ijsbreker, like of hartje sturen en wachten tot ze antwoordt. Zodra je een reactie krijgt, begin je met het maken van een boeiend eerste bericht waar ik het in het laatste gedeelte over zal hebben.

Inleidend bericht

Je bent er eindelijk om je droommeisje een bericht te sturen, maar je hebt geen idee wat je haar moet vertellen.

Ik ben waarschijnlijk niet jouw droommeisje, maar vraag alsjeblieft niet om een skype-ID bij je eerste bericht. Vermijd het om een shemale vrouw op een datingsite te vragen of ze de eerste keer haar tieten of haar penisgrootte wil geven. Ik weet dat je net zoveel van seks houdt als ik, maar hou jezelf in.

Houd je eerste bericht schattig en duidelijk. Niets is vervelender dan een gekopieerd bericht. Ik hoef bij het eerste bericht niet alles over u te weten. Het mag niet klinken als een spam-e-mail van Burkina Faso die me vertelt dat ik miljoenen dollars kan krijgen als ik meewerk.

Begin met een bericht als 'He, leuk je hier te zien. Ik heb je profiel doorgenomen en je lijkt me erg interessant. Ik zou je zo mogelijk beter willen kennen * smile emoji invoegen *'. Houd het vriendelijk, waardig en gezond.