Mannen voelen zich aangetrokken door shemales!

(Geschreven door een shemale)

Zijn mannen die zich aangetrokken voelen tot transvrouwen homoseksueel?

Voor sommige mensen staat het aantrekkelijk vinden van een transgendervrouw gelijk aan homo zijn. Deze bekrompen en transfobe kijk wordt vaak ondersteund door die mannen en vrouwen die weinig tot geen connectie hebben met de transgender-gemeenschap.

Een trans- of transgendervrouw aantrekkelijk of wenselijk vinden en geïnteresseerd zijn in wat bekend staat als shemale-dating ( let op! De term shemale wordt door veel transgenders terecht als zeer beledigend beschouwd) betekent niet automatisch dat je homoseksueel nog steeds heteroseksueel moet zijn.

In plaats daarvan betekent het dat je de persoon waardeert voor wat hij is: een vrouw.

Studies hebben aangetoond dat fysieke en emotionele aantrekking tot cis-mannen even goed werkt voor zowel cis- als transgender-vrouwen, terwijl logischerwijs homoseksuele mannen alleen door mannen worden aangetrokken.

Waar het op neerkomt is dat als je je aangetrokken voelt tot een transvrouw, je waarschijnlijk geen homo bent.

Een transvrouw die zich als vrouw identificeert, moet als een vrouw worden behandeld.

Voor veel onzekere mannen kan dit echter een kleine hindernis zijn. Het idee om over straat te lopen, handen vast te houden of een TS-vrouw te kussen, kan aanvoelen als een geheim dat ze niet in het openbaar willen delen. Hier is meer informatie over hoe het is om met iemand te daten die trans is.

Als jij een van die mensen bent die transvrouwen aantrekkelijk vindt en het niet erg vindt om het te laten zien, is dat een teken dat je zelfverzekerd en solide bent over je seksualiteit. Dat is aantrekkelijk!

Het bewijst gewoon dat je klaar bent om een ​​echte connectie te maken met een aantrekkelijke vrouw, ongeacht haar verleden of het geslacht waarmee ze is geboren.

Loyaliteit is het allerbelangrijkste.

Als je er moeite mee hebt om openbaar te zijn met je partner die trans is, wil je jezelf misschien een paar vragen stellen.

Zou u bijvoorbeeld hetzelfde probleem hebben om in het openbaar genegenheid te tonen, hand in hand met een cis-vrouw? Als je antwoord nee is, dan heb je je antwoord: als jij en je partner gelukkig en verbonden zijn, dan zou het niet moeten uitmaken wat andere mensen denken.

Het probleem voor veel transgender vrouwen is dat ze vaak "in de schaduw" worden gehouden. Een geheime partner die nooit de echte wereld in mag. Dat komt echter neer op laster en respectloos jegens de vrouw met wie je aan het daten bent.

Als je je meer op je gemak zou voelen om je relatie met een transgender vrouw geheim te houden, dan zou je moeten overwegen om met haar te daten.

Hoe respectvol te zijn voor je trans-vriendin.

Hoewel u misschien iemand bent die zich niet beperkt voelt door het idee dat gender en seksualiteit binair zijn, moet u ook overwegen wat er van u wordt verwacht.

 • Behandel je date zoals ze verdient. Transgendervrouwen en ladyboys zijn vrouwen - niets meer en niets minder. Daarom moet u ze met respect, zorg en aandacht behandelen.
 • Laat seks je niet in de weg staan. Zoals veel transvrouwen maar al te goed weten, zijn er veel fetisjisten die gewoon met "shemales" of ladyboys willen daten om erachter te komen hoe het is om seks met hen te hebben.
  Als dat het geval is, moet je datingsites bezoeken die zich richten op casual dating met ladyboys en shemale-dating.
 • Als je een relatie met haar hebt, wacht dan tot de tijd rijp is voordat je intiem wordt. Soms heeft seks gewoon communicatie als basis nodig. Je mag ze in geen geval onder druk zetten.
 • Stel je vragen terug en wacht tot ze zich voor je openstelt . Er zijn veel faux pas die je zou kunnen maken. Vragen over hun fysieke kenmerken is gewoon respectloos.
  Per slot van rekening zou je een cis-persoon niet vragen wat er in zijn broek zit.
  Als je vriendin zich voor je wil openstellen, zal ze zelf de tijd nemen en je alles vertellen wat belangrijk is.
 • Wees niet bang om genegenheid te tonen. Er is niets aantrekkelijker dan een man die comfortabel genoeg in zijn vel zit om zijn date respectvolle genegenheid te tonen, waar hij ook is.
  Er is nog steeds een stigma rond het daten van transvrouwen en vooral ladyboys, maar laten zien dat het je niet kan schelen wat andere mensen denken, is een teken van je persoonlijke en seksuele zelfvertrouwen.
 • Wees zo open, empathisch en tactvol mogelijk. We hebben allemaal een verhaal en het delen van hun verhaal op een date met jou is een goede indicator dat je te vertrouwen bent. Als ze echter liever niet over haar leven praat vóór de overgang, moet je het probleem niet opdringen.

Onthoud: je bent niet alleen.

Veel mannen die zich aangetrokken voelen tot transgender vrouwen of die met ladyboys uitgaan, denken dat ze alleen zijn. Naarmate de shemale-gemeenschap en de samenleving in het algemeen vooruitgang boeken, komen echter steeds meer hetero- en cis-mannen uit de kast als 'trans liefhebbers'.