Indruk maken op uw shemale date.

(Geschreven door een shemale)

Ik weet dat het nooit goed is om op te scheppen, maar het maken van een indruk is van vitaal belang als je de gevoelens van je transgender date wilt vasthouden. Allereerst wil ik je feliciteren omdat je het volgende niveau hebt bereikt. Nu je shemale-droommeisje ja heeft gezegd tegen uitgaan, moet je je geluk goed in de gaten houden. Verspil de kans niet om indruk op haar te maken op je eerste date, zodat ze meer wordt dan alleen een droommeisje.

Haar favoriete eten.

Niets is vervelender dat jij en je shemale date besluiteloos zijn over waar te eten. Je moet haar terloops vragen wat haar favoriete keuken is voordat je haar uit op een date vraagt.

Nu je weet waar ze van houdt, zal ze meer onder de indruk zijn als je weet hoe je de leiding kunt nemen en weet wat je doet. Het zijn ook pluspunten wanneer je een gesprek voert over hoe je je herinnert dat ze je vertelde wat haar favoriete keuken is. Het zal haar doen denken dat wat ze zegt belangrijk voor je is. Praten over uw prestaties en doelen delen is anders dan opscheppen. Ze moet weten wat een geweldige vangst je bent. Door haar je doelen te vertellen, lijkt het alsof je nog steeds ergens wilt komen en dat je nog steeds dromen hebt zoals zij.

Het zal je meer geaard maken als je je doelen deelt met je prestaties. Laat het voelen alsof je met haar op dezelfde golflengte zit.

Mededogen.

Praat niet alleen over oppervlakkige dingen. Je moet subtiele dingen waar je medelijden mee hebt in het gesprek invoegen. D.w.z. hoeveel je van dieren houdt of je wilt helpen van hongerige kinderen over de hele wereld.

Ik zeg niet dat je de bovenstaande voorbeelden moet gebruiken, maar ik ben er vrij zeker van dat je een gouden hart hebt en dat je je kunt inleven in sommige scenario's waarover je geen controle hebt. Je medeleven zal haar doen denken aan hoe geweldig je bent en ze zal in veilige en zorgzame handen zijn. Zorg dat het natuurlijk klinkt, ga niet bluffen met zoiets als "Ik doneer elke maand 10.000 euro aan een goed doel". Dat klinkt te pretentieus en arrogant. Ga in plaats daarvan voor "Ik probeer te helpen wanneer ik kan met wat ik kan."

Leer haar taal.

Dit is niet van toepassing op alle shemale dates. Als je date uit een ander land komt dat een andere taal heeft dan je moedertaal, probeer dan kleine stukjes woorden uit haar taal te leren. Leer hoe je kunt zeggen: "Je bent mooi, hallo, bedankt en enz." in haar taal.

Ik weet dat het cheesy klinkt, maar het werkt echt. Ik ben Filipijns en ik vind het zo beminnelijk wanneer een man in mijn taal probeert te spreken. Niets is leuker dan een buitenlandse man die "Maganda ka" zegt met een ander accent.

De bovenstaande tips zijn slechts enkele die heel goed werken om indruk te maken op uw transgender date. Ik heb er meer en ik hoop dat je deze blog blijft lezen. Geniet van je date en doe niets wat ik niet zou doen.